Sabre Red Mighty Discreet
search
  • Sabre Red Mighty Discreet
  • Sabre Red Mighty Discreet
  • Sabre Red Mighty Discreet
  • Sabre Red Mighty Discreet

SABRE Pepřový sprej Mighty Discreet

MD-MT-02
249,00 Kč

S DPH

SABRE Mighty Discreet je první pepřový sprej svého druhu a je tak malý, že ho budete chtít nosit všude. Ve skutečnosti je Mighty Discreet o 40 % menší než tradiční pepřové spreje na klíče, takže nepřidává klíčům zbytečný objem a vejde se i do malé kabelky nebo kalhot na jógu pro kompaktní ochranu na cestách.

Barva: tyrkysová
Množství

SABRE Mighty Discreet je první pepřový sprej svého druhu a je tak malý, že ho budete chtít nosit všude. Ve skutečnosti je Mighty Discreet o 40 % menší než tradiční pepřové spreje na klíče, takže nepřidává klíčům zbytečný objem a vejde se i do malé kabelky nebo kalhot na jógu pro kompaktní ochranu na cestách. Nenechte se však zmást jeho velikostí, pepřový sprej SABRE Mighty Discreet má stále pořádnou sílu; obsahuje 16 dávek pepřového spreje pro ochranu před více hrozbami a má dosah 4 metry pro ochranu na bezpečnou vzdálenost. Tento pepřový sprej obsahuje značkovací UV barvivo, které pomáhá úřadům identifikovat podezřelého po postříkání. Inovativní pojistka s otočnou horní částí pomáhá zabránit náhodnému výstřelu v kabelce nebo v kapse. Kroužek na klíče nasaďte na klíče pro snadné přenášení; přiložená karabina se připevňuje na kabelky, batohy, šňůrky, táhla zipů a poutka na opasku pro okamžitý přístup k ochraně, pokud ji budete potřebovat. Pepřový sprej SABRE se vyrábí v USA.

  • Garantovaná formule SABRE s maximální silou v každém kanystru Podle nezávislé studie provedené Univerzitou v Utahu má míra variability koncentrace účinných látek v pepřových sprejích 30% míru selhání. Díky exkluzivní HPLC laboratoři v oboru pouze společnost SABRE garantuje maximální sílu složení v každém kanystru, aby vám pomohla zajistit klid, jistotu, spolehlivost a bezpečí, když to nejvíce potřebujete.
  • Ochrana na bezpečnou vzdálenost proti více hrozbám Kanystr obsahuje 16 dávek pro ochranu proti více hrozbám; dosah 12 stop (4 metry) poskytuje ochranu na bezpečnější vzdálenost. Obsahuje UV značkovací barvivo pro identifikaci podezřelých osob
  • Nejsnadnější přenášení: Mighty Discreet je o 40 % menší než tradiční pepřové spreje a snadno se vejde i do nejmenších kabelek nebo do aktovky; vejde se dokonce i do běžeckých kalhot pro skutečnou ochranu na cestách Mighty Discreet je o 40 % menší než tradiční pepřové spreje a snadno se vejde i do nejmenších kabelek nebo do aktovky; vejde se dokonce i do běžeckých kalhot pro skutečnou ochranu na cestách
  • Nejpřenosnější pepřový sprej všech dob Nástavec na kroužek na klíče se snadno nasazuje na klíče pro rychlý přístup k ochraně. Klip umožňuje připnout pepřový sprej na kabelky, batohy, šňůrky, táhla zipů a poutka opasků. Otočná horní pojistka pomáhá zabránit náhodnému výstřelu na cestách.
  • Zůstaňte v bezpečí díky bezplatnému bezpečnostnímu školení S každým výrobkem SABRE se cítíte bezpečně; balení obsahuje odkazy na bezplatná školící videa, abyste byli tváří v tvář nebezpečí lépe připraveni na použití pepřového spreje SABRE.
MD-MT-02
Nové
Produkty

Naši zákazníci koupili také:

Objevte naše nejlepší produkty se speciální slevou