• Vyprodáno
CZ P-07
search
  • CZ P-07
  • CZ P-07
  • CZ P-07
  • CZ P-07

CZ P-07

0714-0707-TXRBEHX
17 490,00 Kč

S DPH

Kompaktní SA/DA pistole s vnějším kohoutem a vysoce odolným polymerovým rámem. Tento mimořádně oblíbený model vyniká přesností a spolehlivostí za všech klimatických podmínek a je určen zejména pro ozbrojené složky a pro skryté nošení.

Množství

Světová špička v kategorii SA/DA polymerových pistolí

Skvělé parametry spoušťového mechanismu OMEGA, který v radikálně zjednodušené podobě využívá nepřekonatelný princip nadčasového modelu CZ 75, nám otevřely cestu k vytvoření zcela nové generace SA/DA velkokapacitních obranných, služebních a sportovních pistolí s vnějším kohoutem a polymerovým rámem.

Výsledkem jsou úzce příbuzné modely CZ P-07 (kompakt) a CZ P-09 (pistole standardní velikosti) ráže 9 mm Luger, jež ve své kategorii představují to nejlepší na současném trhu. Konkurenci výrazně překonávají především mimořádně hladkým chodem a nízkým odporem spouště ve dvoučinném i jednočinném režimu. V kombinaci se skvělou ergonomií a vysoce kvalitní, za studena kovanou hlavní to zaručuje excelentní přesnost. Unikátním bonusem je možnost snadné uživatelské přestavby pojistkového provedení na decockingové a naopak, přičemž ovladače jsou v obou případech oboustranné.

Pistole CZ P-07 a CZ P-09 mají mechanicky i teplotně extrémně odolný polymerový rám se standardizovanou montážní lištou a prostorným lučíkem pro střelbu v rukavicích. Velikost rukojeti lze jednoduše upravit pomocí tří výměnných hřbetů podle potřeb a preferencí konkrétního uživatele. Povrchová úprava kovových dílů je nadstandardně odolná vůči otěru, mechanickému poškození a korozi. K dalším přednostem této modelové řady patří naprostá uživatelská bezpečnost, absolutní spolehlivost za všech klimatických podmínek, perfektně čitelná mechanická mířidla a ve všech rážích vysoká kapacita zásobníku, kterou lze dále navýšit pomocí snadno nasaditelné patky.

Spoušťový mechanizmus OMEGA

Osvědčený, maximálně jednoduchý a spolehlivý spoušťový mechanismus OMEGA umožňuje snadnou volbu mezi bezpečnostními prvky zbraně – manuální pojistkou či vypouštěním napnutého kohoutu na bezpečnostní ozub.

Pojistka nebo vypouštění kohoutu

Jednoduchou, uživatelsky přívětivou výměnou oboustranných ovladačů změníte pojistkové provedení za provedení s vypouštěním kohoutu.

Oboustranné ovladače

Žádné omezení při ovládání zbraně pravou nebo levou rukou zajišťují oboustranné ovladače manuální pojistky nebo vypouštění kohoutu.

Odolný polymerový rám

Mechanicky a teplotně stabilní polymerový rám zesílený skelnými vlákny je vyroben z moderního materiálu s vysokou vrubovou houževnatostí.

Vyměnitelné hřbety rukojeti

Hřbety rukojeti ve velikostech S, M a L jsou součástí balení. Umožňují modifikovat úchop a upravit dosah prstu na spoušť.

Přední a zadní natahovací drážky

CZ P-07/09 se Vám přizpůsobí. Přední a zadní natahovací drážky umožňují pohodlnou a bezpečnou manipulaci se závěrem, jakýmkoliv způsobem jste zvyklí.

Ergonomicky tvarovaný odlehčený kohout

Ergonomicky tvarovaný kohout pro rychlé a spolehlivé napnutí i pro bezpečné vypuštění v případě potřeby. Odlehčení kohoutu zajišťuje maximalizaci bicí energie předávané zápalníku pro stoprocentní iniciaci zápalky náboje.

Tvar jazýčku spouště

Tvar jazýčku spouště zajišťuje rychlé a spolehlivé stisknutí i rukou s kratšími prsty v SA i DA poloze spoušťového mechanismu.

Optimalizovaná ergonomie

Rychlý, pevný, jistý a bezpečný úchop zbraně i v případě nutnosti okamžité reakce s minimem času na opravu úchopu zajišťují zaoblené hrany rámu včetně bobřího ocasu.

Zešikmená přední část závěru

Zešikmená přední část závěru umožňující užší konstrukci pouzdra na zbraň, které je tak vhodnější pro skryté nošení. Zešikmení závěru také usnadňuje vkládání zbraně do pouzdra.

Standardizovaná lišta

Svítilnu, laserový značkovač případně kombinaci svítilny a značkovače bezpečně připojíte ke zbrani prostřednictvím lišty dle MIL-STD 1913.

Extrémně odolná povrchová úprava

Hlaveň, závěr i součásti spoušťového mechanismu jsou díky speciální povrchové úpravě odolné proti povětrnostním vlivům i mechanickému poškození.

0714-0707-TXRBEHX

Parametry

Ráže
9x19
Hmotnost
0,80 kg
Spoušť
SA/DA
Celková velikost
137/37/185 mm
Kapacita zásobníku
15 ran
Druh pojistky
Blokace úderníku | Vypouštění kohoutu/manuální pojistka | Bezpečnostní ozub
Mířidla
Luminiscenční
Materiál rukojeti
Vysoce odolný polymer
Délka hlavně
95 mm
Nové