• Vyprodáno
CZ P-10 S
search
  • CZ P-10 S
  • CZ P-10 S
  • CZ P-10 S
  • CZ P-10 S

CZ P-10 S

0574-0711-TXFEEHX
17 490,00 Kč

S DPH

Výkonný velkokapacitní subcompact s rozměry optimalizovanými pro skryté nošení při zachování co nejlepšího střeleckého komfortu, spolehlivosti a přesnosti. V dané třídě nadstandardní palebnou kapacitu 12+1 lze pomocí výměnné patky zásobníku snadno navýšit o další dva náboje 9×19 mm.

Množství

Řada CZ P-10 představuje novou úroveň velkokapacitních obranných, služebních a sportovních striker fired pistolí s polymerovým rámem

Ucelená nabídka těchto špičkových zbraní sahá od mikro pistole (CZ P-10 M), přes subkompakt (CZ P-10 S), kompakt (CZ P-10 C) a semikompakt (CZ P-10 SC) po provedení full-size (CZ P-10 F). K dispozici jsou rovněž modely OR se závěrem upraveným pro rychlou a odolnou montáž kolimátoru.

Všechny pistole CZ P-10, jejichž konstrukce využívá několika originálních patentovaných prvků, vynikají maximální spolehlivostí, velkou přesností, vysokou životností a kultivovaným zvládáním výstřelu. Na nadstandardní uživatelské přívětivosti se významně podílí jedinečný checkering a úchop vyřešený pomocí nové ergonomické metodiky DiFEND.

Hned první model této řady, kompakt CZ P-10 C, byl prestižním americkým magazínem Guns & Ammo vyhlášen Pistolí roku 2017.

Extrémně odolná povrchová úprava

Speciální povrchová úprava hlavně, závěru a rámu zajišťuje odolnost proti mechanickému poškození, čímž zvyšuje životnost zbraně. Současně zajišťuje odolnost proti povětrnostním vlivům.

Přední a zadní natahovací drážky

CZ P-10 se Vám přizpůsobí. Přední a zadní natahovací drážky umožňují pohodlnou a bezpečnou manipulaci se závěrem, jakýmkoliv způsobem jste zvyklí.

Skvěle čitelná kovová mířidla

Pro rychlé a intuitivní zamíření, zvýrazněná třemi luminiscenčními nebo tritiovými body. Mířidla jsou opatřena hranou pro snadnou manipulaci se závěrem.

Odolný polymerový rám

Mechanicky a teplotně stabilní polymerový rám zesílený skelnými vlákny je vyroben z moderního materiálu s vysokou vrubovou houževnatostí.

Vyměnitelné hřbety rukojeti

Hřbety rukojeti ve velikostech S, M a L jsou součástí balení. Umožňují modifikovat úchop a upravit dosah prstu na spoušť. (CZ P-10 S, C, SC, F)

Automatická blokace úderníku

Hřbety rukojeti ve velikostech S, M a L jsou součástí balení. Umožňují modifikovat úchop a upravit dosah prstu na spoušť. (CZ P-10 S, C, SC, F)

Excelentní střelecký komfort

Excelentní střelecký komfort díky propracované ergonomii rukojeti s výrazným checkeringem. Zbraň umožňuje velmi pohodlný, současně stabilní a bezpečný úchop za všech podmínek.

Oboustranný plochý záchyt závěru

Zbraň je vhodná pro praváka i leváka, současně umožňuje pohodlnou manipulaci nedominantní rukou. Plochý záchyt závěru je ideální pro skryté nošení. (CZ P-10 S, C, SC, F)

Otočitelná zádržka zásobníku

Zádržku zásobníku lze nastavit na obě strany zbraně při zachování rychlého, intuitivního a komfortního vypouštění.

0574-0711-TXFEEHX

Parametry

Ráže
9x19
Systém
striker
Hmotnost
0,71 kg
Spoušť
SFDA
Celková velikost
116/32/170 mm
Kapacita zásobníku
12 ran
Druh pojistky
Pojistka spouště | Pojistka táhla spouště | Blokace úderníku
Mířidla
Luminiscenční
Materiál rukojeti
Vysoce odolný polymer
Délka hlavně
89,5 mm
Nové