GPO dalekohled PASSION 8,5x50 HD
search
  • GPO dalekohled PASSION 8,5x50 HD
  • GPO dalekohled PASSION 8,5x50 HD
  • GPO dalekohled PASSION 8,5x50 HD

GPO dalekohled PASSION 8,5x50 HD

B640
29 990,00 Kč

S DPH

Dalekohledy PASSION HD jsou vlajkovou lodí značky GPO. Jsou postaveny na nejvyšších optických standardech, s neuvěřitelným optickým výkonem při slabém světle.

Množství

Uživatelé mohou vidět mimořádně jemné detaily z extrémních vzdáleností a zároveň si vychutnat vynikající barevný kontrast. Tato vizuální kvalita může být umožněna pouze pomocí patentované technologie GPObright objektivů GPO. PASSION HD mají širokoúhlé zorné pole, takže uživatelé mají pocit, že jsou součástí spektra, která sledují. Dalekohledy PASSION HD jsou mimořádně lehké a kompaktní, takže na krku uživatele téměř nejsou cítit.

  • neuvěřitelná světelná propustnost 99,7% na povrch čočky
  • Double HD technologie
  • GPObright technologie potahovaných čoček
  • centrálně ostřící dioptrie
  • magneziové tělo a můstek
  • tvrdé hliníkové krytky
  • voděvzdorné a parovzdorné
  • PASSIONdrop hydrofobní úprava
  • oční reliéf ultra

passiondrop-logo.jpg

Celé sklo, které je jemně vyleštěné, bude mít na povrchu mikroskopické drážky a kanálky. Hydrofobní nátěry aplikované nanotechnologií vyplní tyto drážky a kanálky, čímž se vytvoří hladší povrch, který se snadněji čistí a nedrží vodu, olej a nečistoty. Produkty, které využívají tuto moderní technologii, se vyznačují výrazným zlepšením odolnosti proti skvrnám a v případě potřeby se snadněji čistí.


GPObright je patentovaný proces potahování, který maximalizuje přenos světla přes každý povrch optického prvku. Protože světlo dopadá na optický povrch, může normální nepotažené vysoce kvalitní sklo odrážet až 5% tohoto světla a přesměrovat jej tak, aby neprošlo optickým systémem. Když jsou však tyto vysoce kvalitní čočky vakuově potaženy povlakem GPObright, prochází jimi až 99,7% dostupného světla. Kromě toho, když je každá čočka optického systému řádně potažena, může celková propustnost světla dosáhnout až 92%, což činí optický obraz dalekohledu nebo puškohledu GPO jasným, a to i za nejnižších světelných podmínek.

Double HD čočka je konečným produktem, který je vytvořen chemickou laminací více nízkodisperzních čoček, z nichž vznikne jediná, vícevrstvá vysoce výkonná optická čočka. Laminování více čoček minimalizuje odraz světla, vytváří vyšší rozlišení a kontrast barev a minimalizuje chromatické aberace. Tato výhoda je jasně viditelná u všech produktů GPO, které technologii Double HD podporují. Tento proces běžně využívají výrobci fotografických objektivů nejvyšší kvality, nyní však přechází i na špičkovou sportovní optiku.

Typ hranolu: Schmidt-Pechan
Zvětšení: 8,5x
Zorné pole na 1000 m: 113 m
Průměr objektivu: 42 mm
Průměr okuláru: 39,5 mm
Průměr výstupní pupily: 4,2 mm
Oční reliéf: 16 mm
Materiál těla: magnesium
Nejbližší zaměření: 2,5 m
Vzdálenost centrálních pupil: 56-75 mm
Dioptrické vyrovnání: +3, -3
Vodotěsnost: 200 MBars
Světelnost: 90% (ISO 14490-5:2005)
Výška: 55 mm
Šířka: 145 mm
Délka: 130 mm
Váha: 670 g
Příslušenství: manuál, čistící hadřík, tvrdé pouzdro s popruhem, neoprenový popruh na krk, krytky

B640
Nové