Ajax StarterKit
search
  • Ajax StarterKit
  • Ajax StarterKit
  • Ajax StarterKit
  • Ajax StarterKit
  • Ajax StarterKit
  • Ajax StarterKit
  • Ajax StarterKit
  • Ajax StarterKit
  • Ajax StarterKit
  • Ajax StarterKit
  • Ajax StarterKit

Ajax StarterKit 2 černá

16582
15 734,00 Kč

S DPH

Alarm Ajax StarterKit 2 představuje profesionální řešení ochrany života a majetku s unikátním nadčasovým designem a maximální uživatelskou přívětivostí s okamžitou vizuální kontrolu nad děním v oblasti alarmu.

Rychlé dodání cca 1-2 dny.

Množství

AJAX STARTERKIT 2 – SET VYHODNOCOVACÍ ÚSTŘEDNY BEZDRÁTOVÉHO GSM/IP ALARMU

Ajax Starterkit 2 zvedá možnosti zabezpečovacího systému Ajax na další úrověň, kdy svému uživateli umožní pomocí detektoru MotionCam okamžitou vizuální kontrolu nad děním v oblasti alarmu.
Rozšířením o další komponenty se promění v univerzální bezpečnostní systém, který Vás spolehlivě ochrání před vloupáním, požárem nebo zaplavením vodou. 
Ajax StarterKit představuje profesionální řešení ochrany života a majetku s unikátním nadčasovým designem a maximální uživatelskou přívětivostí.
Alarm firmy AJAX je přímou konkurencí systémům Jablotron nebo Paradox v oblasti zabezpečení.

Díky modernímu pojetí, designu i ceně je to nejlepší bezdrátový alarm na trhu.

Páteří celého systému je Ajax Hub 2 – inteligentní ovládací panel. Ústředna pomocí unikátního bezpečnostního protokolu Jeweller komunikuje s ostatními komponentami Vašeho systému. Všechny komponenty mají 2.stupeň zabezpečení dle ČSN EN 50131 a nabízejí tedy vyšší úroveň zabezpečení. Pro Vaše maximální pohodlí je vyvinuta pro tento bezdrátový alarm chytrá aplikace Ajax pro Váš smartphone dostupná jak pro Android, tak i pro iOS a je plně v českém jazyce.

Ajax StarterKit 2 obsahuje vše důležité:

Ajax Hub 2 - inteligentní ovládací panel
Ajax SpaceControl – ovládací klíčenka s tísňovým tlačítkem
Ajax DoorProtect – bezdrátový detektor otevření oken a dveří
Ajax MotionCam – bezdrátový PIR detektor pohybu s foto verifikací poplachu

Jeweller
Žádné dráty, žádné starosti.
Komunikační protokol Jeweller umožňuje spojení komponentů s Ajax Hub na vzdálenost až 2 000 m. Zařízení v závislosti na vzdálenosti automaticky regulují výkon rádiového signálu, čímž výrazně prodlužují výdrž baterií. Díky tomu mohou zařízení Ajax pracovat až 7 let bez nutnosti výměny baterie.

Ajax Cloud
Digitální ekosystém Ajax rozšiřuje schopnosti veškerých zařízení  Ajax. Díky cloudovému řešení jsou veškeré výpočetní operace a procesy rychle a přesně zpracovávány. Přenos poplachové zprávy z Ajax Hub na server a k uživateli zabere jen pár milisekund. Celý systém je možné vzdáleně konfigurovat a ovládat pomocí chytré mobilní aplikace. Díky pravidelným aktualizacím firmware zařízení se navíc neustále rozšiřuje funkcionalita systému.

SmartBracket
Rychlá a profesionální instalace

Díky unikátnímu držáku SmartBracket je instalace komponentů Ajax maximálně snadná a rychlá. Komponenty jsou dodávány s předinstalovanými bateriemi, čímž dochází k nemalé úspoře času. Chytrá aplikace pro bezdrátový alarm Ajax Vám pomocí interaktivních manuálů pomůže s volbou vhodného umístění komponentu, držák SmartBracket upevněte pomocí dodávaného spojovacího materiálu ke zdi či stropu a poté do něj vložte detektor či jiné zařízení.

Chytrá aplikace Ajax
Snadné ovládání systému pro uživatele

Chytrá aplikace Ajax umožňuje rychlé a intuitivní ovládání a konfiguraci systému ve dne i v noci. Po stažení a instalaci je během několika okamžiků připravena k použití.

– Ovládání stavu systému
- Okamžité notifikace
- Videoverifikace IP kamerami
- Vzdálené testování a konfigurace
- Detailní informace o stavu systému
- Pravidelné aktualizace zdarma

Technická specifikace:

Rozměry balení: 285 × 305 × 75 mm 

Hmotnost balení: 1 070 g

16582
Nové