SABRE Náplň do sprejové svítilny
search
  • SABRE Náplň do sprejové svítilny
  • SABRE Náplň do sprejové svítilny

SABRE Náplň do sprejové svítilny

14-R-OC
179,00 Kč

S DPH

Množství

Zůstaňte v bezpečí a připraveni. Náhradní náplň do sprejové svítilny vám pomůže využít vaše pepřové spreje na maximum. Tento pepřový sprej s policejní silou poskytuje maximální bezpečnost v silném paprsku, který snižuje rozptyl vlivem větru a chrání na dálku s dosahem až 3 metry. Cítíte se bezpečně díky 25 dávkám (5x více než u jiných značek) pro ochranu před více hrozbami. Před výměnou náplně se seznamte s přiloženým návodem. Pepřové spreje a gely SABRE jsou hrdě vyráběny v USA. Společnost SABRE, kterou vlastní a provozuje rodina již více než 45 let, je značkou č. 1 v oblasti pepřových sprejů, které důvěřují spotřebitelé na celém světě, a je lídrem ve vývoji bezpečnostních programů a bezpečnostních videí pro maximalizaci bezpečnosti koncových uživatelů. Vybavte se extrémní zastavovací silou, když ji nejvíce potřebujete.

  • #1 Značka pepřových sprejů, které důvěřují policisté a spotřebitelé po celém světě, včetně newyorské policie, chicagské policie a amerických maršálů
  • Spolehlivý a dlouhotrvající 4letá trvanlivost (2× delší než průmyslový standard) pro nejlepší dostupnou sebeobranu
  • Zaručená maximální síla SABRE v každém kanystru: Podle nezávislé studie provedené univerzitou v Utahu má míra variability koncentrace účinných látek v pepřových sprejích 30% míru selhání. Díky exkluzivní HPLC laboratoři v oboru pouze SABRE garantuje své složení s maximální silou v každém kanystru, aby vám pomohl zajistit klid, jistotu, spolehlivost a bezpečí, když to nejvíce potřebujete.
  • Noste s důvěrou a buďte připraveni Součástí balení je pepřový sprej SABRE RED s kanystrem o objemu 15 ml, s 25 dávkami pro ochranu před více hrozbami a dosahem 3 metry. Vyrobeno v USA
  • Zůstaňte v bezpečí s bezplatným bezpečnostním školením S každým výrobkem SABRE se cítíte bezpečně; balení obsahuje odkazy na bezplatná školící videa, abyste byli tváří v tvář nebezpečí lépe připraveni na použití pepřového spreje SABRE.
14-R-OC
Nové