• Vyprodáno
CZ SHADOW 2 Urban Grey
search
  • CZ SHADOW 2 Urban Grey
  • CZ SHADOW 2 Urban Grey

CZ SHADOW 2 Urban Grey

0424-0741 UG
34 990,00 Kč

S DPH

Sportu dnes nesluší jen klasická černá. Nabídku proto zpestřuje provedení, u něhož má vypalovací lak na vysoce odolné povrchové úpravě rámu oblíbenou trendovou barvu Urban Grey. S ní příjemně kontrastují černé duralové střenky.

Množství

Nová vládkyně divize Production sportovní střelby podle pravidel IPSC a nejpřesnější a nejrychlejší pistole své kategorie na světě

Série CZ SHADOW 2 je rodina špičkových velkokapacitních celoocelových pistolí pro moderní dynamické sportovní disciplíny. S těmito modely dobří střelci střílejí skvěle a ti nejlepší suverénně vítězí na nejprestižnějších soutěžích dle pravidel IPSC. Současně jde o zbraně, které výborně poslouží i pro účinnou sebeobranu.

Konstrukčně tyto elegantní a naprosto spolehlivé pistole navazují na úspěšnou rodinu CZ 75 SP-01 SHADOW, která jednu dekádu kralovala divizi Production sportovní střelby dle IPSC a kterou řada CZ SHADOW 2 překonává ve všech klíčových faktorech.

Tato náročná mise byla splněna díky úzké spolupráci s elitními střelci CZ Shooting Teamu a zapojení nejmodernějších vývojových postupů a technologií. Pistole CZ SHADOW 2 mají radikálně modernizovaný závěr a rám, což jim spolu s prodlouženou hlavní dovoluje střílet přesněji a rychleji. Spoušťový mechanismus byl vyladěn pro hladší chod a má zkrácený reset. Rám a rukojeť jsou tvarovány s ohledem na co nejpohodlnější a nejhlubší úchop. Výrazný checkering zajišťuje naprosto spolehlivý kontakt střílející ruky se zbraní za všech okolností.

K exkluzivní kvalitě a vynikající přesnosti řady CZ SHADOW 2 významně přispívá precizní výroba na robotických obráběcích centrech bez zapojení ruční práce. Povrchová úprava těchto zbraní je inspirována služebními modely a zaručuje extrémní odolnost vůči korozi, povětrnostním vlivům a mechanickému poškození.

Extrémně odolná povrchová úprava

Speciální povrchová úprava hlavně, závěru a rámu zajišťuje odolnost proti mechanickému poškození, čímž zvyšuje životnost zbraně. Současně zajišťuje odolnost proti povětrnostním vlivům.

Výrazný checkering

Stovky ostrých výstupků na přední části rukojeti zajišťují dokonalou stabilitu zbraně v úchopu. Zbraň v ruce neklouže při výstřelu ani při prudkých změnách bočního směru.

Hladký chod spouště a zkrácený reset

Hladký chod spouště a zkrácený reset je jedním z klíčových faktorů nutných pro dosahování co nejlepších střeleckých výsledků.

Duralové střenky

Dural, coby slitina hliníku, patří mezi lehké, ale zároveň velmi odolné materiály. Duralové střenky dodávají stabilitu pro maximálně pevný a konzistentní úchop sportovní zbraně.

Polohovatelný a přestavitelný hmatník zádržky zásobníku

Rychlost přebíjení během řešení střelecké situace musí být naprosto intuitivní. S polohovatelným hmatníkem nalezne každý uživatel pozici, která mu maximálně vyhovuje, čímž zrychlí proces přebíjení zbraně.

Muška se světlovodným vláknem

Optické vlákno protažené muškou čerpá světlo z okolí a soustředí jej do svého příčného průřezu. Září jasně oproti okolním předmětům, zlepšuje a hlavně zrychluje orientaci při míření a výrazně zkracuje čas potřebný k zamíření.

Rukojeť tvarovaná pro co nejhlubší úchop

Úpravy rámu pod bobřím ocasem pro maximálně hluboký úchop zlepšují chování zbraně při výstřelu a snižují zdvih zbraně způsobený výstřelem.

Skvěle čitelné stavitelné hledí

Delší záměrná ve spojení s výškově a stranově stavitelným robustním hledím a světlovodnou muškou zvyšují přesnost zbraně jako celku.

Za studena kovaná hlaveň dlouhá 120 mm

Nejnáročnější, nejpreciznější a nejdražší metoda kování vývrtu hlavní za studena usměrňuje tok vláken, což má vliv na přesnost a životnost hlavně. Dále vylepšuje přesnost střelby prodloužení délky hlavně oproti základnímu modelu.

0424-0741 UG

Parametry

Ráže
9x19
Hmotnost
1,33 kg
Spoušť
SA
Celková velikost
157/34/217 mm
Kapacita zásobníku
19 ran
Druh pojistky
Manuální pojistka | Bezpečnostní ozub
Mířidla
Výškově stavitelné hledí | Světlovodná muška
Materiál rukojeti
Duralové
Délka hlavně
120 mm
Nové